Privatlivspolitik

Vi opsamler personlige oplysninger fra vores brugere med det formål at forbedre vores tjenester og tilpasse dem til brugernes individuelle behov. Disse oplysninger inkluderer elementer som fulde navne, e-mailadresser, bopælsadresser, telefonnumre og betalingsinformation, når en brugerkonto oprettes, produkter eller tjenester erhverves, nyhedsbreve abonneres på, eller brugere deltager i undersøgelser eller konkurrencer. Samtidig registrerer vi også information om brugernes interaktion med vores hjemmeside, herunder IP-adresser, besøgte sider og handlinger foretaget på vores platform.

Formålet med at indsamle disse personlige data er primært at give adgang til vores tjenester og forbedre dem i overensstemmelse med brugernes individuelle behov. Vi udnytter ligeledes disse oplysninger til at kontakte brugere vedrørende vores produkter, tjenester og kampagner samt til udsendelse af relevante opdateringer og nyheder. I visse situationer kan det være nødvendigt at dele oplysningerne med tredjeparter, som eksempelvis betalingsudbydere eller marketingfirmaer, med det formål at facilitere leveringen af vores tjenester.

Sikring af data er afgørende, og vi har implementeret passende tekniske og organisatoriske foranstaltninger med det mål at forebygge uautoriseret adgang, ændringer, offentliggørelse eller destruktion af oplysningerne. Personlige data gemmes kun i den nødvendige tidsperiode i overensstemmelse med de formål, de blev indsamlet til, eller i overensstemmelse med gældende lovgivning.

I overensstemmelse med databeskyttelseslovgivningen har brugerne specifikke rettigheder, herunder ret til at få adgang til deres personlige oplysninger, ret til at korrigere eller slette data, ret til at begrænse behandlingen samt ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af data. Brugerne har desuden ret til at tilbagekalde deres samtykke når som helst det er relevant. Skulle der opstå spørgsmål eller bekymringer i forhold til behandlingen af personlige oplysninger, opfordrer vi brugerne til at kontakte os via de kontaktoplysninger, som kan findes på vores hjemmeside.

Vi træffer alle nødvendige foranstaltninger for at garantere, at personlige oplysninger er beskyttet mod uautoriseret adgang, brug eller tab. Oplysninger deles udelukkende med tredjeparter, når det er absolut nødvendigt for at levere vores tjenester, og vi forsikrer os altid om, at disse tredjeparter behandler oplysningerne med samme grad af fortrolighed og beskyttelse som os. Har du spørgsmål eller bekymringer vedrørende behandlingen af personlige oplysninger, opfordrer vi dig til at kontakte os via de kontaktoplysninger, der findes på vores hjemmeside.

Scroll to Top